Fellesutstilling 14. august – 14. september

image

«Kongo», Bertil Greging
Åpning torsdag 14. august kl. 19:00.

Sju kunstnere. Variasjonen av medium, tilnærming og blikk på verden gjør dette til en tankevekkende og munter utstilling. En møter kontraster mellom tilsynelatende umiddelbare uttrykk og utfordringer av filosofisk, politisk og eksistensiell art.

Bertil Greging, tegning. Greging har hatt separatutstillinger hos blant annet Kunstnerforbundet, Tegneforbundet, Oslo Kunstforening, Galleri GAD og Galleri Trafo i tillegg til å ha deltatt på Høstutstillingen gjentatte ganger. Greging er innkjøpt av Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd, Det Norske Storting, Statoil, Malmø Konstmuseum og Norsk Hydro.

Daniel Østvold, maleri. Østvold har hatt utstillinger i bl.a. Stenersenmuseet, Galleri Riis, Kunstnerforbundet, Galleri LNM og Oslo Kunstforening og Gallery. No, New York. I tillegg arbeider Østvold som kurator, katalogskribent og underviser i kunstfag, bl.a. ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Ingeborg Annie Lindahl, kritt på steinhelle. Lindahl har på tross av sin unge alder en rekke utstillinger bak seg, blant annet i Galleri NordNorge og Skien kunstforening. Hennes kunstneriske undersøkelser av relasjoner, maktstrukturer, menneskets paradoksale forhold til naturen vekker stor interesse og inviterer til refleksjon.

Tor Einstabland, fotografi. Einstabland har hatt en rekke utstillinger i inn -og utland og er i ferd med å befeste seg som en av våre mest interessante kunstfotografer. Selv om prosjektene ofte visualiserer konkrete hendelser og er stedsrelaterte, har de alle et underliggende tema på det psykologiske plan.

Jan Trygve Fløysvik, maleri. Fløysvik har hatt visninger over hele landet, blant annet i Galleri BOA og LNM. Han arbeider med motiver preget av en eksistensiell fasinasjon for vår tilhørighet. Overgangen fra figurasjon til abstraksjon, paradoksale billedrom og koloritt står sentralt.

Unni Askeland, maleri, litografi, kulltegning. Unni Askeland er en enfant terrible av den moderne, norske kunst. Iscenesettelsen av sin egen persona i gjerninger og innenfor kunsthistoriske tradisjonen har siden den gang vært et sentralt element i Askelands kunstnerskap, som sett i prosjektene «EXIT 13» i Galleri Gamle Oslo i juni i år og i «Munchadopsjoner».

Giovanni Calabrese, maleri. Calabrese er en ung maler fra Napoli i Italia. Etter arkitekt- og kunststudier har han oppholdt seg i Sør-Amerika, London, Roma, og den senere tid i kunstnerhuset Messen i Hardanger. Calabrese ble kjent med arbeidene til Unni Askeland, og deltok i «EXIT 13». Calabrese har hatt utstillinger forskjellige steder i Italia, i Rio de Janeiro, London og Kuwait, og er en kunstner det knyttes forventninger til.

Åpent 12 – 17 ons | tors | lør | søn

Legg igjen en kommentar